اجرای وال مش

اجرای وال مش

وال مش   >   خدمات   >   اجرای وال مش

اجرای وال پست برای افزایش مقاومت و ایمنی ساختمان ها در برابر زلزله ضروری است. عدم اجرای صحیح وال پست در کرمانشاه باعث افزایش هزینه های جانی و مالی شد. با وجود اینکه بسیاری از خانه ها و ساختمان ها در زلزله کرمانشاه نوساز بودند، اما به دلیل عدم رعایت قوانین اجرای وال پست در آن ها به راحتی تخریب شدند و باعث ایجاد خسارات جانی و مالی شدند. اجرای وال پست مطابق با پیوست ششم استاندارد 2800 به یک ضرورت تبدیل شده است. امروزه اجرای وال پست به دلیل پیچیدگی هایی که دارد با روش نوین مسلح کردن دیوار با شبکه الیاف یا وال مش جایگزین شده است. اجرای وال مش اگرچه ساده تر از وال پست منقطع است؛ اما نیاز به رعایت یک سری قوانین و دستورالعمل ها دارد که در این مقاله قصد بررسی آن ها را داریم.

هدف از اجرای وال مش در ساختمان چیست؟

اجزای غیر سازه ای به اجزایی گفته می شوند که ارتباطی با اسکلت اصلی ساختمان ندارند و به نوعی مستقل هستند. این اجزا در هنگام وارد آمدن نیرویی مانند زلزله، تحت تاثیر نیرو قرار می گیرند و به راحتی دچار تخریب خواهند شد. تخریب اجزای غیر سازه ای مانند دیوارها باعث می شود تا خسارات مالی و جانی در هنگام زلزله به افراد وارد شود. اجرای وال پست در ساختمان های مختلف با هدف انتقال نیرو از اجزای غیر سازه ای به اجزای سازه ای انجام می شود. در این صورت دیگر این اجزا به راحتی دچار تخریب نخواهند شد.

اجرای وال مش
وال مش در دیوار های پیرامونی

هدف از اجرای وال مش در ساختمان افزایش ایمنی ساختمان در برابر زلزله و بارهای جانبی مانند زلزله است. اگر وال مش به درستی در ساختمان اجرا شود، به راحتی در برابر زلزله مقاومت خواهد کرد و اجازه تخریب را نمی دهد. این موضوع باعث کاهش خسارات وارد شده به ساختمان، جانی و مالی خواهد شد. در مناطق زلزله خیز کشور ایران، اجرای سیستم وال مش می تواند مزایای زیادی را داشته باشد. به ویژه اینکه این روزها بسیاری از ساختمان سازها و کارفرمایان به دنبال راهی برای کاهش هزینه های ساختمان هستند و حتی ممکن است از اجرای وال مش در ساختمان ها سر باز کنند.

اجرای وال مش مورد تایید مقررات ملی ساختمان و آیین نامه 2800 و سازمان نظام مهندسی ساختمان

همانطور که مستحضر هستید، مهندسین ناظر فقط بر اساس آیین نامه ها و دستورالعمل هایی که سازمان نظام مهندسی ساختمان به آن ها ارائه می کنند، مراحل نظارت بر ساختمان را انجام می دهند. بنابراین، اگر در ساختمان ها نیاز به اجرای وال مش باشد، باید حتما وال مش مورد تایید سازمان نظام مهندسی ساختمان باشد. در غیر این صورت مهندس ناظر موظف است که این سیستم را در ساختمان تایید نکند و نیاز به تخریب دیوار باشد. این دغدغه و نگرانی از ابتدای ورود سیستم وال مش به عنوان سیستم نوین مهار لرزه ای در میان مهندسان اجرایی احساس می شد.

خوشبختانه وال مش مورد تایید مقررات ملی ساختمان و سازمان نظام مهندسی است. به گونه ای که نام و دستورالعمل اجرایی آن در پیوست ششم آیین نامه 2800 نیز به کار رفته است. از این رو در تمامی ساختمان ها بدون نگرانی عدم تایید این سیستم، می توان وال مش را اجرا کرد و از عملکرد آن در ساختمان ها به بهترین شکل بهره مند شد. مهندسین اجرایی، طراح و ناظر موظف هستند که مطابق با پیوست ششم آیین نامه 2800، وال مش را طراحی، اجرا و نظارت کنند. بدیهی است که اگر وال مش بر اساس ضوابط موجود طراحی نشود، مهندس ناظر این امکان را دارد تا آن را تایید نکند. از این رو لازم است که حتما ضوابط دیگر به غیر از این پیوست مانند ضابطه 714 نیز مورد توجه قرار گیرند.

6 دلیل برتر برای اجرای وال مش در ساختمان‌ها

به دلیل برتری های اجرای وال مش نسبت به وال پست منقطع در کشور ایران، در حال حاضر این سیستم در حال جایگزینی با وال پست های فلزی است. این در حالی است که اجرای وال مش در ساختمان ها مورد تایید نظام مهندسی نیز قرار گرفته است. بنابراین، محدودیتی برای اجرای این سیستم در هیچ ساختمانی وجود نخواهد داشت. در همه شهرهای کشور ایران می توان با اکیپ های اجرایی نیمه متخصص و تهیه مصالح مختلف، این سیستم را به اجرا درآورد و از مزایای آن بهره مند شد. برتری های سیستم وال مش در ساختمان ها شامل موارد زیر هستند که در ادامه به آن ها به صورت دقیق تر اشاره خواهد شد.

  • امکان اجرا در ساختمان های بدون وال پست
  • حذف وادارهای قائم با مقطع فولادی به عنوان تکیه گاه، جهت مهار خارج از صفحه دیوار
  • حذف تیرک افقی در دیوارهای با ارتفاع بیش از 3.5 متر
  • عدم نیاز به تسلیح دیوار با میلگرد بستر
  • سهولت و سرعت بالای اجرای وال مش در مقایسه با وال پست منقطع
  • کاهش هزینه مهار دیوار با والمش

امکان اجرای وال مش در ساختمان های بتنی و فولادی بدون وال پست

یکی از محدودیت های اجرای وال پست منقطع در ساختمان ها این بود که اگر به دلیل خطای اجرایی و یا هر دلیل دیگری، ساختمان های بتنی و فولادی بدون وال پست و وادار قائم و افقی بودند، نیاز به تخریب دیوار برای اجرای وال پست فلزی بود. چون عملا این تجهیزات جزء مهم ترین عضوهای وال مش در ساختمان های بتنی و فولادی هستند. خوشبختانه این محدودیت به لطف وجود وال مش برطرف شده است. اجرای وال مش در ساختمان های بتنی و فولادی بدون وال پست می تواند مزایای زیادی را به همراه داشته باشد، اما باید توجه کنید که مهم ترین مزیت این است که برای اجرای سیستم وال مش هیچ محدودیتی وجود ندارد.

وال مش در دیوار های داخلی
وال مش در دیوار متقاطع

می توان بدون تخریب دیوار، مراحل اجرای وال مش را در ساختمان های بتنی و فولادی بدون وال پست انجام داد. این برای کاهش هزینه های پروژه بدون وادار قائم و افقی و افزایش سرعت اجرای وال پست به این روش بسیار مفید خواهد بود.

حذف وادارهای قائم با مقطع فولادی به عنوان تکیه گاه جهت مهار خارج از صفحه دیوار

وادارهای قائم از جمله عضوهای فولادی هستند که نقش بسیار مهمی را به عنوان تکیه گاه در وال پست ایفا می کنند. اجرای این وادارها برای مهار خارج از صفحه دیوار الزامی بوده و پیشنهاد می شود که حتما از وادارها با کیفیت و ضخامت مناسب استفاده شود. البته در سیستم وال مش نیازی به اجرای وادارهای قائم با مقطع فولادی به عنوان تکیه گاه نیست. می توان با حذف وادارهای قائم در این سیستم، هزینه های پروژه را کاهش داد و بار کمتری را به ساختمان وارد نمود. با حذف وادارهای قائم با مقطع فولادی به عنوان تکیه گاه، هیچ تاثیر منفی روی دیوار مشاهده نمی شود. بلکه اگر وال مش به درستی در محیط اجرا گردد، می تواند نتیجه بسیار خوبی روی دیوار داشته باشد.

حذف تیرک افقی در دیوارهای با ارتفاع بیش از 3.5 متر

حذف تیرک افقی در دیوارهای با ارتفاع بیش از 3.5 متر از جمله دلایل دیگر برتری اجرای وال مش است. تیرک های افقی از جمله عضوهای فولادی هستند که برای کنترل ارتفاع دیوار مورد استفاده قرار می گیرند. مطابق با پیوست ششم 2800، در صورت نیاز به اجرای وال پست اگر ارتفاع دیوار بیشتر از 3.5 متر باشد؛ باید حتما از تیرک های افقی استفاده کرد که در واقع همان وادارهای افقی هستند. اجرای وال مش نیازی به تیرک های افقی در دیوارهای با ارتفاع بیش از 3.5 متر ندارد. شما می توانید این سیستم را بدون نیاز به تیرک اجرا کرده و مورد استفاده قرار دهید. با وجود حذف تیرک، باز هم مقاومت دیوار به بهترین شکل حفظ خواهد شد و محدودیتی برای این موضوع وجود ندارد.

عدم نیاز به تسلیح دیوار با میلگرد بستر هنگام اجرای وال مش

میلگرد بستر نردبانی و خرپایی دو نمونه از انواع میلگردهای بستر موجود در بازار هستند که می توانند برای اجرای وال پست مورد استفاده قرار گیرند. میلگردهای بستر در میان رج چینی دیوار استفاده می شوند و نقش مهمی را در انتقال نیروی افقی به سمت ستون ها برعهده دارند. برای اجرای وال مش نیازی به تسلیح دیوار با میلگرد بستر نیست. در واقع میلگردهای بستر در این سیستم حذف می شوند که این موضوع خود باعث کاهش وزن سازه و همچنین هزینه های جانبی آن خواهد شد.

سهولت و سرعت بالای اجرای وال مش در مقایسه با وال پست منقطع

اجرای وال مش در مقایسه با وال پست منقطع با سرعت بالاتری قابل اجرا است. دلیل این موضوع را می توان در حذف برخی از مصالح و تجهیزات مورد نیاز در وال پست منقطع و همچنین امکان اجرا با اکیپ های اجرایی نیمه متخصص در نظر گرفت. به طور کلی، سرعت بالای اجرای وال مش در مقایسه با وال پست منقطع یک مزیت مهم برای این سیستم محسوب می شود و طبیعتا اگر اکیپ های اجرایی تخصص بیشتری برای اجرای وال مش داشته باشند، سرعت اجرا چندین برابر افزایش پیدا خواهد کرد.

کاهش 30 درصدی قیمت والمش در مقایسه با والپست منقطع

وال مش یک سیستم کم هزینه برای اجرا در ساختمان ها است. بسیاری از مقاطع فولادی از جمله وادار قائم و افقی و میلگرد بستر لزومی برای اجرا در این سیستم ندارند و این موضوع خود باعث کاهش هزینه های اجرای وال مش در مقایسه با وال پست منقطع می شود. علاوه بر این، می توان با استخدام اکیپ های اجرایی نیمه متخصص، وال مش را در ساختمان اجرا کرد که این موضوع در کاهش دستمزد اکیپ های اجرایی تاثیر بسیار زیادی خواهد داشت.

مهار دیوار در کف سازه
اتصال نبشی ها در کف برای مهار دیوار

مصالح مورد استفاده در سیستم وال مش کدام است؟

برای اجرای وال مش نیازی به وادار قائم و افقی و میلگرد بستر نیست. اما باید حتما مصالحی که برای اجرای این سیستم مورد استفاده قرار گیرند که کیفیت بالایی داشته باشند و میزان مقاومت مورد نیاز را برای اجزای غیر ساختمانی تامین کنند. در ادامه شما را با مصالح مورد استفاده در سیستم وال مش آشنا می کنیم.

  • توری و مش فایبرگلاس

یکی از مهم ترین تجهیزات و مصالح مورد نیاز برای اجرای سیستم وال مش در ساختمان، توری و مش فایبرگلاس است. توری ها می توانند با ترکیب پلاستر نقش بسیار مهمی را در افزایش مقاومت دیوار ایفا کنند و باعث کاهش صدمات جدی به ساختمان ها شوند. توری و مش فایبرگلاس در در دو نوع مش فایبرگلاس مقاوم به قلیا AR و توری فایبرگلاس معمولی تولید و ارائه می شوند.

  • پلاستر سیمانی و گچی

پلاستر سیمانی و گچی یکی از مهم ترین مصالحی است که در کنار توری فایبرگلاس مورد استفاده قرار می گیرد. در صورت نیاز به اجرای پلاستر سیمانی باید حتما از توری فایبرگلاس مقاوم به قلیا استفاده شود؛ اما برای پلاسترهای گچی می توان از توری فایبرگلاس معمولا و بدون پوشش محافظت کننده نیز استفاده شود.

  • پروفیل نبشی و ناودانی

پروفیل های نبشی و ناودانی از جمله قطعاتی هستند که می توانند برای اجرای وال مش مورد استفاده قرار گیرند. برای مهار لبه ها و گوشه های دیوار مطابق با نقشه طراحی شده از سوی مهندس، می توان پروفیل های نبشی و ناودانی را اجرا و مورد استفاده قرار داد.

  • چسب پایه اپوکسی

در صورت صلاحدید طراح وال مش می توان از چسب پایه اپوکسی برای نصب پروفیل نبشی و ناودانی استفاده کرد. در غیر این صورت از دیگر روش های اشاره شده در پیوست ششم استاندارد 2800 و یا ضابطه 714 برای نصب نبشی و ناودانی ها استفاده شود.

مصالح مورد استفاده در سیستم وال مش

مراحل عمومی اجرای وال مش در ساختمان کدام است؟

اجرای وال مش در ساختمان ها پس از دیوارچینی آغاز می شود. کل فرآیند اجرای این سیستم به سادگی قابل انجام بوده و باید حتما متخصصان توجه زیادی به این موضوع داشته باشند که اگر وال مش را به درستی در ساختمان ها اجرای نکنند، به نتیجه ای که باید برای مهار لرزه ای ساختمان ها نخواهند رسید. مراحل عمومی اجرای وال مش در ساختمان ها به شرح زیر هستند. سایر مراحل اجرای وال مش در شرایط خاص نیز در ادامه آورده خواهند شد. اجرای وال مش گاهی نیاز به رعایت یک سری ضوابط و شرایط خاص دارد. مانند زمانی که نیاز به اجرای وال مش در جان پناه ها، اطراف بازشو و در تقاطع دیوارها باشد. در ادامه به صورت مجزا به هر یک از این موضوعات خواهیم پرداخت؛ اما در حال حاضر قصد توضیح مراحل عملی اجرای وال مش در ساختمان ها را داریم.

  • دیوارچینی و دیوارکشی ساختمان

در اولین قدم برای اجرای وال مش نیاز به دیوارچینی و دیوارکشی در ساختمان ها است. این مرحله با اجرای دیوار مطابق با دستورالعمل های اجرایی معمول انجام می شود و نیازی به تغییر در روند دیوارچینی و دیوارکشی نخواهد بود.

  • اجرای لایه اول پلاستر سیمانی و گچی

اجرای وال مش با اجرای لایه اول پلاستر سیمانی و گچی انجام خواهد شد. البته در این مرحله باید حتما پلاستر در محلی اجرا شود که در نقطه طرح شده وال مش در نظر گرفته شده است. لایه اول پلاستر سیمانی و گچی بر اساس نوع پلاستر انتخاب شده انجام خواهد شد.

اجرای پشم سنگ در کنار ستون
پشم سنگ میان دیوار و ستون
  • نصب توری و مش فایبرگلاس بر روی دیوار مطابق نقشه های اجرایی وال مش

نصب توری و مش فایبرگلاس مطابق با نقشه های اجرایی وال مش روی لایه اول پلاستر انجام می شود. اجرای توری وال مش بر حسب طراحی وال مش به دو صورت نواری با فواصل مشخص و یا سرتاسری روی کل دیوار انجام خواهد شد.

  • مهار لبه های دیوار با استفاده از پروفیل نبشی یا ناودانی

پروفیل های نبشی و ناودانی برای مهار لبه های دیوار مورد استفاده قرار می گیرند. بر اساس نظر طراح می توان از چسب اپوکسی برای چسباندن این پروفیل های نبشی و ناودانی به سقف، تیر و ستون استفاده کرد.

  • اجرای لایه دوم پلاستر سیمانی و گچی بر روی توری و مش فایبرگلاس

در نهایت برای اجرای وال مش نیاز به اجرای لایه دوم است. برای اجرای لایه دوم پلاستر سیمانی و گچی روی توری و مش فایبرگلاس باید از همان پلاستری که در لایه اول استفاده شد، استفاده گردد. همچنین پلاستر باید کل نبشی ها و ناودانی ها و توری فایبرگلاس را بپوشاند.

اجرای وال مش و مهار لرزه اي دیوار جان پناه مطابق ضوابط نشریه 714

مطابق با ضوابط نشریه 714، سازمان آتش نشانی عنوان کرده که حداقل ارتفاع جان پناه ها تا 2 متر روی بام باید ادامه پیدا کند. برای مهار لرزه ای دیوار جان پناه ها می توان از وادارهای بتنی و فولادی استفاده کرد؛ اما به عنوان یک روش جایگزین امکان اجرای وال مش نیز وجود دارد. برای اجرای سیستم وال مش در دیوار جان پناه ها لازم است که ابتدا نقشه طراحی این سیستم طراحی گردد و تراکم، عرض، نوارهای الیاف و … مشخص شوند. روی مش فایبرگلاس باید ملات ریز دانه با نسبت سیمان به ماسه بادی 1 به 2 مورد استفاده قرار گیرد. مقاومت فشاری حداقلی این سیستم نیز باید 30 مگاپاسکال باشد.

وال مش در دیوار داخلی
وال مش دیوار داخلی و کناره بازشو

الیاف مش فایبرگلاس باید در دو طرف به کمک تسمه به وال سقف و وجه بیرونی تیر مهار شوند. عرض تسمه اتصال باید حداقل 100 میلی متر بیشتر از عرض الیاف باشد. برای اجرای سیستم وال مش در دیوار جان پناه لازم است که توری فایبرگلاس به صورت دو طرفه اجرا شود. به گونه ای که در یک طرف توری روی دیوار نصب گردد با تسمه محکم شود، سپس همین توری از بالای دیوار کشیده شود و تا پایین دیوار سمت دیگر قرار بگیرد. برای جداسازی دیوار جان پناه از نماد از نبشی های جداکننده استفاده می شود. در صورتی که نیاز به پایدارسازی دیوارهای بالکن باشد، می توان از این دستورالعمل های اجرایی کمک گرفت و وال مش را اجرا نمود.

اجرای وال مش در اطراف بازشو ساختمان مطابق ضوابط نشریه 714

برای اطراف بازشو ساختمان مانند اطراف پنجره ها باید از وال پست استفاده کرد. استفاده از وادار مطابق با ضوابط نشریه 714 برای اجرای وال پست در اطراف بازشوهای ساختمان ضروری است؛ به جای استفاده از وادار می توان در کنار بازشوها از مش الیاف به همراه ملات سیمانی از بیرون و ملات گچی از داخل استفاده کرد. جزئیات اجرای مش الیاف روی وجه داخلی و خارجی دیوار در ضابطه نشریه 714 به طور کامل توضیح داده شده است. در صورتی که از مش فایبرگلاس برای مهار لرزه ای اطراف بازشوهای ساختمان استفاده شود، نیازی به اجرای نعل درگاه نیست. می توان دیوار را در بالا و پایین بازشوها با مش الیاف مسلح کرد.

وال مش
وال مش در دیوار یک سر آزاد

به منظور اجرای وال مش در مجاورت بازشوها لازم است که تراکم و مشخصات الیاف توسط مهندس طراح و محاسب، محاسبه شود. برای جداسازی ستون از دوغاب پشت سنگ می توان از پلی استایرن روی ستون و رابیتس روی آن استفاده کرد. الیاف مش فایبرگلاس استفاده شده برای والش با ملات پاششی ریزدانه با مقاومت فشاری بالا اجرا می شود. نوار الیاف ها باید در هر دو طرف دیوار روبروی یکدیگر قرار بگیرند. لبه الیاف در بالای دیوار روی بلوک و در پایین دیوار روی کف با تسمه، پیچ و پلاک تثبیت می شود. در نمای بیرونی لازم است که الیاف روی پیشانی تیر توسط تسمه، پیچ و پلاک تثبیت شوند. برای تثبیت الیاف روی بلوک در حین اجرا می توان از میخ استفاده کرد؛ اما تثبیت نهایی باید توسط ملات پاششی انجام شود.

ضوابط نشریه 714  و اجرای وال مش در محل اتصال دیوارها به یکدیگر

مطابق با ضوابط نشریه 714 برای اتصال دیوارها توصیه می شود که برای کاهش بروز تنش های کششی درون صفحه دیوارهای متقاطع از بست های فلزی مشابه استفاده شود. این بست ها در این ضابطه برای اتصال به ستون مورد استفاده قرار می گرفتند؛ اما در حال حاضر برای اجرای وال پست در محل اتصال دیوارها به یکدیگر قابل استفاده اند. اگرچه اجرای وال پست فلزی در دیوارهای متقاطع امکان پذیر است؛ اما جایگزین خوبی برای وال پست فلزی وجود دارد و آن هم اجرای وال مش است.

یک راهکار عالی برای اجرای دیوارهای متعامد استفاده از مش الیاف برای تسلیح دیوار است. در این حالت لازم است که دو دیوار به صورت جداگانه با مش الیاف مسلح شوند. در محل تقاطع دو دیوار برای جلوگیری از بروز ترک در نازک کاری از یک لایه مش الیاف به صورت ال شکل استفاده می گردد که روی آن نازک کاری اجرا خواهد شد. برای متصل کردن مش فایبرگلاس به اجزای سازه ای دیوار و ستون ها، نیاز به تسمه است تا بتوان با استحکام زیادی این مش ها را روی دیوار متقاطع اجرا کرد. باید دقت داشت که اجرای مش فایبرگلاس در دیوار متقاطع باید دقیقا در مقابل یکدیگر انجام شود.

فیلم اجرای وال مش راهنمای مجریان وال مش

اجرای وال مش نیازمند تخصص، تجربه و همچنین رعایت ضوابط و دستورالعمل ها است. با وجود اینکه اجرای این سیستم با سهولت زیادی امکان پذیر است؛ اما با توجه به نوین بودن این سیستم و وجود خلاء در فیلم های آموزشی وال مش، هنوز هم این سیستم با خطاهای زیادی در محیط های مختلف اجرا می شود. رسالت تیم آموزشی شرکت وال مش ارائه دستورالعمل های صحیح برای اجرای این سیستم است و همین موضوع باعث شده تا شرکت وال مش اقدام به تهیه مجموعه ویدیوهای اجرای وال مش در 8 بخش به شرح زیر کند و در اختیار جامعه مهندسین و مجریان وال مش قرار دهد.

  • فیلم اجرای وال مش در دیوارهای غیرسازه‌ای داخلی
  • فیلم اجرای وال مش در دیوارهای غیرسازه‌ای پیرامونی
  • فیلم اجرای وال مش در دیوارهای غیرسازه‌ای همجوار با همسایه
  • ویدئو اجرای وال مش در دیوارهای غیرسازه‌ای متقاطع
  • ویدئو اجرای وال مش در دیوارهای غیرسازه‌ای دارای بازشو
  • فیلم اجرای وال مش در دیوارهای جان‌پناه
  • فیلم اجرای وال مش در دیوارهای یکسر آزاد
  • ویدئو نکات آموزشی اجرای وال مش

دریافت نقشه های اجرایی وال مش

اجرای وال مش در صورتی مورد تایید قرار می گیرد که مطابق با ضوابط موجود باشد. به دلیل نوین بودن این سیستم در کشور ایران، بسیاری از مهندسین با نحوه اجرا و طراحی نقشه های اجرایی وال مش اطلاعاتی ندارند. یکی از درخواست های مکرر جامعه مهندسین، دریافت نقشه های اجرایی وال مش است. شرکت وال مش با هدف اطلاع رسانی و اجرای رسالت خود در زمینه اجرای وال مش در ساختمان ها با روش های جدید، در کنار تهیه مجموعه ای از فیلم های راهنمای اجرای این سیستم، نقشه های اجرایی وال مش را تهیه کرده و در اختیار همکاران جامعه مهندسی قرار می دهد. در صورت نیاز به اجرای سیستم وال مش در ساختمان های مختلف می توانید با کارشناسان شرکت وال مش در ارتباط باشید و نقشه های اجرایی این سیستم را با دیتیل ها و جزئیات کامل دریافت نمایید.

سخن پایانی

اجرای وال مش در ساختمان های جدید می تواند هزینه های ساختمان سازی و مهار لرزه ای را به حداقل برساند. سیستم وال مش نیاز به وادار قائم و افقی و میلگردهای بستر ندارد و می تواند مطابق با نقشه های اجرایی، اجرا و مورد استفاده قرار گیرد. این سیستم ترکیبی از مش فایبرگلاس و پلاستر است که نه تنها ترکیب آن ها نقش مهمی را در بهبود عملکرد لرزه ای دیوارها ایفا می کنند، بلکه می توانند باعث کاهش هزینه های ساختمان سازی نیز شوند.

در صورت نیاز به اجرای وال مش به عنوان یک سیستم نوین در ساختمان ها، لازم است که در اولین قدم از کارشناسان و مهندسان متخصص در این زمینه کمک بگیرید. دیتیل های اجرایی و نحوه استفاده از مصالح ساختمانی برای اجرای این سیستم از اهمیت زیادی برخوردارند و باید حتما به آن ها توجه شود تا در نهایت وال مش مورد تایید نظام مهندسی قرار بگیرد و نیازی به تخریب دیوار و یا اجرای مجدد وال مش و صرف هزینه نباشد. در صورت نیاز به دریافت اطلاعات بیشتر، کارشناسان شرکت وال مش پاسخگوی سوالات شما هستند.

5/5 - (23 امتیاز)

درخواست طراحی و اجرای وال مش

جهت مشاوره با کارشناسان فنی وال مش تماس بگیرید.


مقایسه وال مش با وال پست سنتی

سبک وزن

در مقایسه با وال پست سنتی، وال مش دیوارهای غیرسازه‌ایی ساختمان را بدون افزایش وزن سازه، مهار می‌کند.

انعطاف پذیر

وال مش، با انعطاف پذیری بیشتر نسبت به وال پست‌های فلزی سخت، دیوارهایی با شکل پذیری بهتر ارائه می‌دهد.

ماندگاری بالا

وال مش‌ها فرسوده نمی‌شوند و در برابر عوامل محیطی مخرب، بی‌اثرند. این در حالی است که وال پست سنتی با مشکلات فرسایش مواجه خواهد شد.

مقرون به صرفه

با استفاده از وال مش، هزینه تقویت دیوارهای جداکننده پیرامونی و داخلی، نسبت به استفاده از وال پست‌های فلزی، به طور قابل توجهی کاهش خواهد یافت.

نصب آسان و سریع

نصب و اجرای وال مش نیازی به نیروی کار متخصص و ابزار پیچیده ندارد، بنابراین آسان‌تر و سریع‌تر انجام می‌شود.

ساختاری ساده

در وال مش‌ها، وادارهای فلزی و میلگردهای بستر به طور کامل حذف شده است. پس از ساختاری ساده‌تر اما با مقاومت بیشتر، بهره می‌برند.